Op zoek naar een gezond recept voor mensen met diabetes? Probeer onze rundergehakt ovenschotel met spinazie en champignons. Snel, voedzaam en heerlijk!
2. Verhit een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg het gehakt, ui en knoflook toe. Bak het vlees in ongeveer 6-8 minuten bruin tot het niet meer roze is.
300 gram rundergehakt, 1 ui, 2 teentjes knoflook
3. Voeg de champignons toe en bak ongeveer 2-3 minuten tot ze zacht zijn.
125 gram champignons
4. Voeg spinazie toe aan de koekenpan en kook nog 2-3 minuten tot het geslonken is.
300 gram spinazie
5. Voeg de runderbouillon, paprika, komijn, oregano, zout en peper toe en laat ongeveer 5-8 minuten sudderen.
60 ml runderbouillon, zout en peper, 1 tl paprikapoeder, 1/2 tl komijn, 1 tl oregano
6. Doe het rundvlees mengsel in een ovenschaal en verdeel het gelijkmatig. Bestrooi het mengsel met geraspte kaas en Parmezaanse kaas.
75 gram kaas, 4 el Parmezaanse kaas
7. Zet de ovenschaal in de voorverwarmde oven en bak ongeveer 20 minuten of tot de is kaas gesmolten en bubbelt.